Home Zakelijk Projecten Renovatie groenvoorzieningen Dr. Coppesstraat te Enschede

Renovatie groenvoorzieningen Dr. Coppesstraat te Enschede

Voor de wooncorporatie Ons Huis en de bewoners aan de Dr. Coppesstraat hebben wij hun groenvoorzieningen gerenoveerd.

Volgens Patrick van Harten van Ons Huis en de bewoners was dit gedeelte van de Dr. Coppesstraat toe aan een upgrade. Vooraf is er veel voorbereid, overlegt en besproken en uiteindelijk lag er een wenselijk plan. Samen hebben zij Hoveniers- en Bestratingsbedrijf F. Vije gekozen om de renovatie te laten uitvoeren.

Voor de bewoners zou er veel veranderen rondom hun huis en wij vinden een goede afstemming met de bewoners en Ons Huis belangrijk. Tijdens dit project hebben wij zoveel en duidelijk mogelijk gecommuniceerd met de bewoners en Ons Huis, zodat het proces soepel verliep.

Patrick van Harten was ook zeer tevreden over de communicatie met ons en naar de bewoners toe tijdens de uitvoering en kijkt er met plezier op terug.

Coppesstraat2   Dr. Coppesstraat

De paden naar de entrees zijn her straat en er zijn grote terrassen aangelegd waar bewoners gebruik van kunnen maken. Het gazon is gespit voor een goede ondergrond en opnieuw ingezaaid en is omgeven door een taxushaag. In elk gazon liggen twee grote borders met rozen. Het grootste gedeelte van de beneden – bewoners heeft gekozen voor een terras bij hun huis en hebben nu een mooie afgeschermde buitenruimte.

 

Situatie voor de renovatie 

coppesstraat Blok 1 voorCoppesstraat1 na

            

Situatie ná de renovatie

De laatste boom is 22 november j.l. geplant worden ter afsluiting van dit project. Voor de komende jaren zullen wij ook het onderhoud verzorgen.