Home Zakelijk Ontwerp & Advies

Ontwerp & Advies

Op zakelijk gebied kan ons hoveniersbedrijf ook een rol spelen bij ontwerp en advies. Wij zijn ervaren met grotere projecten en kunnen u desgewenst ook in het voortraject van uw project adviseren. Het vertalen van papier naar uitvoering is een kunst, maar uiteindelijk gaat het ook om praktisch inzicht en dat kunnen wij bieden.

Bent u zakelijk bewust van de waarde van het groen?

Denk bijvoorbeeld aan het positieve effect van groen op uzelf, uw werknemers of zelfs uw klanten, de letterlijke of figuurlijk uitstraling van uw bedrijf en (milieu- en duurzaamheid) eisen die gesteld worden vanuit de overheid waaraan u moet (gaan) voldoen. Het groen kan u hierbij een stap verder helpen en wij willen u daarbij graag adviseren.

Bedrijven, zorginstellingen, sociale en maatschappelijke instellingen, gemeenten, burgers, wooncorporaties, zorgverzekeraars, (semi-) overheden, educatieve stichtingen en instellingen en verenigingen van eigenaren kunnen prima bij ons terecht.

Elke zakelijke klant heeft verschillende uitgangspunten en wij kunnen daar goed op anticiperen, doordat we met u kunnen meedenken in verschillende fases en ervaring hebben met het werken met veel verschillende opdrachtgevers. Van ontwerp en communicatie tot de technische uitvoering.

Als u investeert in een kwalitatieve groene ruimte, investeert u ook in de toekomst van uw eigen bedrijf en uw omgeving.

Feiten:

  • Groen en water dienen een prominentere plaats binnen stedenontwikkeling te krijgen. De kosten verdienen zich ruimschoots terug door waardevermeerdering (Wagteveld, 2007).
  • Naast bereikbaarheid is groen in de directe omgeving een belangrijke factor bij het aantrekken van bedrijven, werknemers en het vergroten van de bedrijfsomzet.

(Bron: VHG factsheet)