Home Zakelijk Spelen

Spelen

Spelenderwijs en experimenterend leert een kind een hoop van de wereld om ons heen. Buitenspelen is essentieel om deze en andere ervaringen op te doen. Buiten kom je in aanraking met verschillende materialen en uiteenlopende omstandigheden. Veiligheid is ook belangrijk bij het buitenspelen. Onder andere kinderopvangorganisaties hebben te maken met het attractiebesluit en veiligheidseisen van de GGD.

Wij zijn een erkend bedrijf om inspecties uit te voeren. En jaarlijks inspecteren wij buitenruimtes waar gespeeld wordt. We hebben zelf certificaten moeten behalen om dit te mogen doen. Dat is mooi, het biedt een stukje verdieping aan in ons eigen werk. Het is ook veelzijdig en uitdagend.

U kunt ons ook vragen voor het maken van een ontwerp of advies. Wij denken met u mee en zien de buitenruimte als één geheel en houden rekening met allerlei aspecten, bijvoorbeeld:

  • Veiligheid van de speeltoestellen
  • Controle op de aanwezigheid van giftige beplantingen
  • Spelaanleiding; aanmoedigen om uitdagingen aan te gaan
  • Herstel van scheefgezakte bestrating
  • Spoedreparaties bij gevaarlijke situaties

CIMG1801   CIMG1803   CIMG1805

Hoveniers- en bestratingsbedrijf F. Vije kijkt ook naar hoe we duurzaam met materialen om kunnen gaan. Op de afbeeldingen staan speeltoestellen die we zelf hebben gemaakt van duurzaam hout (o.a. eiken) en het is ook nog eens heel creatief en leuk werk.

IMG 9640

Onze hovenier Tom Agten kan geweldige speelobjecten creëren.

 

CIMG1647kabouterzit

CIMG2254zitbank

IMG 9522paddestoelen